Siłą są ludzie. To prawdziwy motor każdego biznesu

11.01.2017

"Naszym głównym klientem są nasi współpracownicy, a głównym celem działania wychowywanie przedsiębiorców i oferowanie im zaplecza do budowania własnego biznesu, w obszarze doradztwa finansowego. Chcemy wychowywać silne osobowości, przedsiębiorców z jasną wizją, wartościami i podejściem. W pełni identyfikujemy się ze stwierdzeniem Richarda Bransona, że „Siłą są ludzie. To prawdziwy motor każdego biznesu. Dobrzy ludzie nie tylko są kluczowi dla firmy, oni są firmą! Znalezienie ich, zarządzanie nimi, inspirowanie ich i zatrzymanie przy sobie to jedno z najważniejszych wyzwań, jakie stoją przed przywódcami biznesowymi, a to, czy uda ci się temu sprostać czy wręcz przeciwnie, na dłuższą metę odgrywa decydującą rolę w sukcesie i rozwoju Twojego biznesu. (...) Ci z pierwszej linii mogą zadecydować o sukcesie albo porażce biznesu.” "

Petr Welsch - mówi Petr Welsch dla wywiadu udzielonego dla GoWork. Wszystkie zainteresowane osoby zachęcamy do zapoznania się z pełną treścią wywiadu dostępną na stronie: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,824477,wywiad-petr-welsch

Potrzebujesz porady?
Infolinia 800 004 444 Pn. – Pt.: 08.30 – 16.30